Поліцейські вилучили з незаконного продажу понад 1300 одиниць піротехніки на суму 28 тисяч гривень

4 года назад 0

На території Херсонської області працівники поліції продовжують проводити заходи по виявленню місць незаконного продажу піротехнічних засобів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дільничні офіцери поліції спільно з працівниками дозвільної системи проводять рейди по виявленню місць можливої незаконної реалізації населенню піротехнічної продукції та феєрверків. У відношенні продавців, які не мають ліцензії на право здійснення цього виду діяльності, правоохоронці складають адміністративні матеріали та вилучають піротехнічну продукцію.

Як повідомив керівник управління превентивної діяльності обласного главку поліції Вячеслав Шинкарьов, всього з початку відпрацювання поліцейські склали 20 адміністративних протоколів за ст.160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» Кодексу України про адміністративні правопорушення та ст.195-6 «Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів» КУПАП. Вилучено понад 1300 одиниць піротехніки на суму 28000 гривень.