Поліцейські встановили підозрюваних у нападі на кіоск в Чорнобаївці

4 года назад 0

Злочин стався у селі Чорнобаївка Білозерського району. Ввечері у кіоск увірвалися троє невідомих, виламавши вхідні двері. Зловмисники погрожували продавцю ножем, забрали гроші та продукти харчування. Обличчя нападників жінка не бачила, вони були в темних куртках з капюшонами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Білозерського відділення поліції упродовж доби повели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особи підозрюваних у нападі. Одному з них 28 років, він житель Чорнобаївки, неодноразово судимий за майнові злочини. Нині чоловіку повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Інший підозрюваний є жителем Каховського району, йому 26 років. Особа третього співучасника злочину наразі встановлюється. За місцем проживання одного з фігурантів працівники поліції вилучили частину викрадених продуктів.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.