Поліцейські затримали вуличного грабіжника у Херсоні

5 лет назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 62-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що, коли вона ввечері поверталась додому, на неї на вулиці напав невідомий чоловік і зірвав золотий ланцюжок. Після чого зловмисник сів в автомобіль та зник. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що до злочину причетний 30-річний безробітний житель іншої області. Зловмисник ввечері на власному автомобілі «ВАЗ-2105» обирав місце стоянки в приватному секторі та чекав на самотніх перехожих. Вибирав жертву, зривав прикраси та їхав на автомобілі.

Чоловіка затримали під час чергової спроби скоїти грабіж. Награбоване раніше він вже встиг здати до ломбарду. Наразі він підозрюється у вчиненні ще кількох грабежів та перевіряється на причетність до інших злочинів на території обласного центру.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).