Поліція Херсонщини повідомила про останні правопорушення

4 года назад 0

Упродовж 2 червня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області від громадян надійшли 622 заяви і повідомлення, серед яких 92 звернення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєсстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 130 адміністративних протоколів, з них 18 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В Каховський відділ поліції звернувся 27-річний представник одного приватного підприємства. Він розповів, що в період з 30 травня по 2 червня на полі між с. Волинське та с. Федорівка невідомі зловмисники зі зрошувальної машини викрали 80 розпризкувачів. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Дніпровське відділення поліці звернувся 53-річний житель смт Антонівка. Він розповів, що вранці йому зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником банку. Незнайомець повідомив, що картка заявника заблокована. Після цього в ході розмови телефонувавший довідався реквізити банківської картки, після чого з неї зникли 24 тисячі гривень. За даним фактом проводиться перевірка.