Поліція Херсонщини повідомила про події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 495 звернень, серед яких 82 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та 4 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 84 адміністративних протоколи, з них 1 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківське відділення поліції звернувся 26-річний чоловік. Він розповів, що під час відпочинку в кафе невідомий зловмисник викрав у заявника мобільний телефон «Xiaomi». За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліціїї звернувся 61-річний чоловік. Він розповів, що невідомі злодії викрали з його будинку плазмовий телевізор. За даним фактом проводиться перевірка.

В Новокаховський відділ поліції звернулась 34-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий чоловік та представився працівником банку. В ході розмови зловмисник шахрайським шляхом дізнався реквізити банківської картки жінки, після чого з неї зникли 11500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.