Поліція Херсонщини радить, як зберегти свій мототранспорт від угону

4 года назад 0

Вихідними днями у Великоолександрівське відділення поліції звернувся 44-річний житель с. Новопавлівка. Він розповів, що вночі невідомі зловмисники зірвали навісний замок з літньої кухні та викрали звідти мопед «Delta». Наразі оперативники районного відділення поліції встановлюють місцезнаходження транспортного засобу та особу зловмисника.

З метою унеможливлення скоєння подібних випадків, поліція Херсонщини радить власникам мототранспорту дотримуватись наступних порад:

— якщо ви мешкаєте у приватному секторі, то не залишайте свій транспортний засіб на ніч навіть на подвір’ї, краще зачиняйте його в гаражі або іншому приміщенні з надійними замками;

— якщо ви живете у багатоповерхівці, користуйтеся послугами стоянок та парковок, що охороняються;

— обладнайте свій транспортний засіб сигналізацію, бажано зі зворотним зв'язком;

— блокуйте кермо або встановіть протиугінний замок на гальмівний диск, що захищає від провертання коліс;

— паркуйте свій транспорт в освітлюваному місці поблизу магазинів, банків, банкоматів. Зазвичай, у таких місцях є камери відеоспостереження, що може допомогти в оперативному розкритті у разі вчинення угону.

Якщо ваш транспортний засіб все ж таки угнали, не гайте часу на самостійний розшук, одразу телефонуйте на номер «102» або звертайтесь у найближче відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області