Поліція Херсонщини розповіла про злочини, які сталися впродовж минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 462 звернення, серед яких 75 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області

Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких два чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 114 адміністративних протоколів, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Новокаховского відділу поліції зателефонувала 59-річна місцева жителька. Вона повідомила, що незнайомий зловмисник шляхом ривку заволодів у чоловіка заявниці грошима. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції зателефонувала 52-річна мешканка одного з населених пунктів району. Жінка розповіла, що вночі в її будинок проник невідомий злодій та здійснив крадіжку грошей в сумі 20000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.