Поліція Херсонщини розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди в Голопристанському районі

6 лет назад 0

Вчора вранці в с.Велика Кардашинка Голопристанського району виявили з тілесними ушкодженнями 17-річного місцевого жителя, який помер під час транспортування в лікарню. Як з’ясувалося, юнак отримав травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Невідомий водій на невстановленому автомобілі з місця пригоди зник. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

19 серпня близько 05:30 в чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонував житель с.Велика Кардашинка. Чоловік повідомив, що поблизу церкви по вул.Миру виявив молодого чоловіка з тілесними ушкодженнями. Отримані неповнолітнім травми виявилися несумісними з життям і він помер в кареті «швидкої допомоги».

Слідчо-оперативна група встановила, що травми, отримані 17-річним потерпілим, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Проте водій та транспортний засіб на місці ДТП були відсутні.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводяться розшукові заходи щодо встановлення особи водія та марки транспортного засобу, який здійснив наїзд на потерпілого.

Поліція звертається з проханням до громадян, які можуть надати корисну інформацію по встановленню обставин пригоди, зателефонувати за номером 099-952-75-24 (слідчий слідчого управління обласного главку поліції Олександр Олександрович Дорошенко). Анонімність гарантується.

© Херсонська область: https://hr.npu.gov.ua/news/dtp/policziya-xersonshhini-rozshukuje-svidkiv-dorozhno-transportnoji-prigodi-v-golopristanskomu-rajoni/