Поліція Херсонської області повідомила про події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 588 звернень, серед яких 109 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 122 адміністративні протоколи, з них 20 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернулась 47-річна жителька району. Жінка розповіла, що вчора опівдні невідомі викрали з її будинку 1100 Євро. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Іванівського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що йому на мобільний зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявник назвав дані картки, після чого йому надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку зняті понад 6500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції зателефонувала 62-річна місцева жителька. Вона розповіла, що невідомі викрали з її будинку гроші в сумі 10000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.