Поліція Херсонської області повідомила про події та злочини, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 370 звернень, серед яких 46 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 137 адміністративних протоколів, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Корабельного відділення поліції звернувся 48-річний чоловік. Він розповів, що хотів замовити будівельні матеріали через інтернет. Після внесення передоплати у сумі 1350 гривень, продавець перестав відповідати та не надіслав товар. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 38-річний мешканець Корабельного району. Чоловік розповів, що знаходився у кафе та виявив, що у нього викрали мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернувся 30-річний чоловік. Він розповів, що знайшов оголошення в інтернеті про продаж авто та зв’язався з продавцем. Чоловік попросив внесення застави у сумі 6500 гривень за авто, після оплати продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.