Поліція Херсонської області повідомила про злочини, які трапилися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 459 звернень, серед яких 141 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 117 адміністративних протоколів, з них 4 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Чаплинське відділення поліції звернувся 37-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що протягом останньої доби невідомий зловмисник шляхом віджиму металопластикового вікна проник в будинок заявника та викрав цифровий фотоапарат «Canon». Встановлюються всі обставини.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько третьої години ночі зателефонувала жінка. Вона повідомила, що в одному з розважальних закладів на території Корабельного району у неї викрали гаманець, в якому були гроші в сумі близько 1000 гривень. Проводиться перевірка.