Поліція Херсонської області повідомила про злочини протягом минулої доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 605 звернень, серед яких 117 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 170 адміністративних протоколів, з них 10 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Новокаховського відділу поліції звернулась 35-річна місцева жителька. Вона розповіла, що вночі невідомі зловмисники проникли в її фотоательє та викрали фотоапарат вартістю 1000 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції звернулась 48-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що невідомі зняли з її банківської картки 4300 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 31-річний мешканець Білозерського району. Чоловік розповів, що невідомі злодії викрали бензопилу, яка знаходилась на подвір’ї його будинку. За даним фактом проводиться перевірка.