Поліція повідомила про злочини, які сталися на Херсонщині протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 583 звернення, серед яких 121 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 2 чоловіка були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 118 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Олешківського відділення поліції зателефонувала 43-річна жителька с. Великі Копані. Жінка розповіла, що невідомі проникли в її будинок та викрали 10000 гривень і золоті вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 60-річна мешканка Корабельного району. Жінка розповіла, що побачила оголошення про продаж дров. Під час спілкування з продавцем, останній попросив стовідсоткову передоплату. Жінка перерахувала на вказану банківську картку 4500 гривень. Після цього продавець на дзвінки не відповідає. Дрова заявниця також не отримала. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Дніпровського віддділення поліції звернулась 30-річна жінка. Вона повідомила, що невідомий злодій викрав у неї телефон «IPhone XS» та гаманець з грошима. За даним фактом проводиться перевірка.