Поліція розшукала школярку, яка після сварки з мамою втекла з дому

5 лет назад 0

Заява про зникнення в Херсоні 16-річної школярки надійшла в поліцію від стурбованої матері вчора приблизно о 22:00. Жінка розповіла, що посварилася з донькою, тому що не схвалювала її спілкування з чоловіком, набагато старшим за неї та раніше судимим. Після цього донька о 17:00 пішла з дому. Коли через кілька годин вона не повернулася і перестала відповідати на телефонні дзвінки, жінка забила на сполох. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, поліція одразу почала проводити весь комплекс заходів зі встановлення місцезнаходження дівчини. Після перевірки кола її спілкування та рідних, поліцейські встановили, що школярка знаходиться вдома у дідуся в одному з районів області, що за 50 км від Херсона.

З дівчиною було все добре. Вона пояснила, що після сварки з мамою не хотіла повертатися додому, сіла в автобус і поїхала до дідуся. Сьогодні вранці дівчину привезли додому, з нею та її матір’ю правоохоронці провели профілактичну бесіду.