Поліція розслідує факт побиття жінки трьома жителями Горностаївки

6 лет назад 0

Вчора приблизно о 06:50 у Горностаївське відділення поліції надійшло повідомлення, що на одній з вулиць райцентру біля крайнього будинку сидить жінка з тілесними ушкодженнями, на її шиї був зав’язаний металевий дріт. На місце події прибули працівники поліції та «швидка». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

31-річна місцева мешканка була у стані алкогольного сп’яніння і спочатку відмовлялася пояснювати, що з нею трапилося. Лікарі зафіксували у жінки садна та синці, переломів не було. По дорозі в лікарню вона назвала слідчо-оперативній групі ім’я чоловіка, який побив її. Під час бесіди з вказаним чоловіком він заперечив свою причетність і сказав, що ввечері і вночі був вдома. Працівники поліції перевірили його алібі і воно підтвердилося. Сама потерпіла, як і раніше, не хотіла нічого розповідати. Поліцейські підозрювали, що жінку могли зґвалтувати, але після ретельного медичного огляду це не підтвердилося.

Як повідомив начальник Горностаївського відділення поліції Олександр Гайдук, працівники поліції встановили, що жінка веде антигромадський спосіб життя і в першу чергу встановили коло її спілкування. Відпрацювавши зв’язки потерпілої, поліцейські встановили адресу, де востаннє знаходилась жінка. Того вечора вона перебувала в будинку одного з мешканців селища разом господарем та його двома друзями. Після вживання спиртного один з них зажадав від гості інтимної близькості, але жінка відмовила і чоловік почав її бити. Після чого витягнув на вулицю, де продовжив наносити тілесні ушкодження. Потім чоловіки жінку вивезли в лісосмугу, прив’язали дротом до дерева та покинули. Потерпілій вдалося самостійно визволитися і дійти до населеного пункту, де її і побачив перехожий. Наразі жінка знаходиться в лікарні. Стан її здоров’я задовільний.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Трьом фігурантам від 22-х до 24-х років, один з них раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Двоє фігурантів затримані, місцезнаходження третього встановлюється. Призначено проведення низки експертиз, після результатів яких можлива перекваліфікація кримінального провадження.