Поліція встановила водія, який в Каховському районі на смерть збив людину та місце пригоди залишив

5 лет назад 0

Вночі 7 вересня поблизу с. Коробки Каховського району сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. Під колесами невстановленого автомобіля загинув 82-річний велосипедист. Проведеними розшуковими заходами поліцейські встановили особу водія, який з місця пригоди зник. Наразі проводяться слідчі заходи для доведення його вини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, на місці пригоди поліцейські з’ясували, що у транспортного засобу після зіткнення пошкодилась передня частина кузова. Невдовзі за допомогою фрагментів, що залишилися на місці ДТП, працівники поліції встановили марку та модель автомобіля, яким виявився седан «Volkswagen Passat B5».

Слідчі обласного главку поліції разом із колегами з Каховського відділу провели ряд розшукових заходів і нарешті встановили особу водія, який здійснив наїзд, та місцезнаходження транспортного засобу. Як з’ясувалося, тієї ночі за кермом автомобіля перебувала 28-річна місцева жителька. Наразі в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії для доведення її вини. Автомобіль вилучений та доставлений в Каховський відділ поліції. Досудове розслідування триває.