Послугами мобільного сервісного центру МВС скористалися сільські лікарі

6 лет назад 0

26 грудня відбулася урочиста передача семи спеціалізованих легкових автомобілів для комунального закладу «Нововоронцовський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Надалі вказані транспортні засоби надійдуть у розпорядження сільських фельдшерсько-акушерських пунктів.

Державну реєстрацію новеньких автівок, які дозволять забезпечити вчасне надання сільському населенню району первинної медичної допомоги, здійснювали фахівці мобільного сервісного центру МВC. Протягом дня було також замінено 5 посвідчень водія та надано чимало консультацій. Найпопулярніші послуги громадянам надавала виїзна бригада оснащеного сучасним обладнанням пересувного сервісного центру у складі двох адміністраторів ТСЦ та фахівця експертної служби.

Щоб отримати вказані послуги в найближчому стаціонарному територіальному сервісному центрі МВС, громадяни мали б подолати відстань близько 70 км, витративши час та кошти на дорогу.

Нагадуємо, що МСЦ на замовлення громадян виїжджає в різні куточки Херсонщини, аби державний сервіс став ближчим та зручнішим для жителів віддалених населених пунктів.

РСЦ МВС у Херсонській області