Постійна комісія підтримала звернення учасників Форуму «Херсонська область за сім’ю»

5 лет назад 0

Учасники Форуму «Херсонська область за сім’ю» на чолі зі своїм керівником Андрієм Щербаковим довели до відома членів «гуманітарної» комісії обласної ради своє звернення.

Вони акцентували увагу на необхідності захисту інституту сім’ї як в цілому в Україні, так і у Херсонській області зокрема. На їх думку, одним із маленьких стратегічних кроків у цьому напрямку може стати навчальна програма для учнів старших класів «Основи сім’ї».

Вислухавши доповідачів, депутати обласної ради висловили свою підтримку у цьому питанні та рекомендували Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації спільно з Херсонською академією неперервної освіти вивчити питання щодо можливостей впровадження відповідного навчального курсу у школах області та організації курсів підвищення кваліфікації для педагогічних працівників області з урахуванням навчальної програми «Основи сім’ї».

Депутати наголосили на необхідності формування у молоді традиційних сімейних цінностей та висловили підтримку громадській організації «Древо» у систематичній роботі щодо формування суспільної думки на підтримку традиційної, багатодітної родини, материнства, дітонародження в Україні.

По закінченні ділової та конструктивної розмови голова постійної комісії Галина Гондарева вручила Почесну грамоту Херсонської обласної ради керівникові ГО «Древо» Андрію Щербакову за активну громадську діяльність щодо популяризації сімейних цінностей.