«Правда за нами і винні будуть знайдені і покарані», — Владислав Мангер

5 лет назад 0

Владислав Мангер закликав громадськість фільтрувати інформацію по справі вбивства Катерини Гандзюк. За його словами, люди, які можуть бути причетними до цього злочину, за допогою ЗМІ маніпулюють фактами. Таким чином можуть приховуватися реальні факти щодо обставин вбивства. Про це Владислав Мангер написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Інформаційні війська» Данила Доценка перейшли у наступ.
Пам’ятаєте, протягом суду я небезпідставно припустив, що замовником убивства, в замовленні якого підозрюють мене, може бути саме генерал СБУ? Так от сьогодні пан генерал вчинив чергове інформаційне «вкидання».
Передували цьому спочатку вигадки про мою нібито «втечу до Франції». Потім вони розповідали про те, що я замість поїздки до Києва полетів до Стамбулу. Потім була дивна вигадка про те, що я не ношу електронний засіб стеження… І всі ці «вкидання» робляться з однією метою – створити в суспільстві враження, що я намагаюся «ухилятися» від слідства та суду, що мені нібито є що приховувати.
Та все це – брехня. Проте жодне ЗМІ не спростувало її.
Чергове повідомлення: що нібито я відмовився давати свідчення та проходити поліграф. І знову це брехня!
Відбувся мій перший допит. Ще до початку його моїми адвокатами було заявлено відвід слідчому, оскільки слідчі СБУ брали участь у фальшуванні матеріалів кримінальної справи проти мене, вкладаючи туди спростовані нісенітниці про «будинок в Австрії», десятки нібито моїх підприємств та іншу маячню. Давати покази слідчому, якому заявлено відвід, – немає ніякого сенсу. Крім того, має бути вирішено питання про передачу справи щодо мене до Державного бюро розслідування.
Я не довіряю Службі Безпеки України, яка працює під керівництвом Данила Доценка, який відкрито заявляв про те, що я і партія «Батьківщина» є його ворогами, і який сам має причетність до злочину проти Катерини Гандзюк.
Щодо поліграфу – мої адвокати готують клопотання про призначення експертизи із використанням детектора брехні. Але ця експертиза має бути призначена судом, в іншому ж випадку вона не має жодного доказового значення. До того ж я буду просити суд про незалежну експертизу.
Тому, друзі, не треба слухати і читати брехливі повідомлення. Правда за нами і винні будуть знайдені і покарані», — відзначив Владислав Мангер.