Правоохоронці Херсонщини про останні злочини та події

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 544 заяви і повідомлення, серед яких 61 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з потерпілими, внаслідок якої 2 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 102 адміністративні протоколи, з них 7 – за керування в нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий незаконно заволодів скутером «Хонда», який він залишив біля будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 29-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідомий викрав з кіоску гроші в сумі 1900 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківському районі під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 47-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили речовину, схожу на «канабіс». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області