Правоохоронці Херсонської області повідомили про злочини, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 707 звернень, серед яких 104 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, внаслідок яких одна людина загинула та 4 чоловіка отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 145 адміністративних протоколів, із них 12 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В чергову частину Нижньосірогозького відділення поліції зателефонував 57-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що невідомий злочинець невстановленим шляхом зняв із двох банківських карток заявника гроші на загальну суму 42 тисячі гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Новокаховський відділ поліції звернулася 71-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що по вул. Героїв України невідомий зловмисник шляхом ривку заволодів у заявниці золотим ланцюжком із двома кулонами. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області