Президія узгодила порядок денний ХХVІІІ позачергової сесії

5 лет назад 0

Сьогодні, 18 вересня, відбулось засідання Президії Херсонської обласної ради.

У ході обговорення депутати узгодили порядок денний позачергової сесії, що відбудеться 20 вересня. Так, народні обранці одноголосно підтримали винесення на пленарне засідання наступних питань:

— Про внесення змін до рішення ХХIІ сесії обласної ради VII скликання від 14 грудня 2018 року № 1075 «Про обласний бюджет Херсонської області на 2019 рік».
— Про передачу обласним закладам охорони здоров´я лікарських засобів та виробів медичного призначення.
— Про забезпечення діяльності поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Херсонській області.
— Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2019 рік.
— Про внесення змін до рішення ХХVІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 09 серпня 2019 року № 1337 «Про припинення Херсонської обласної клінічної лікарні шляхом перетворення».

Питання щодо визначення розпорядника, замовника та кінцевого бенефіціара субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на реалізацію проєкту в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України та щодо затвердження тексту Угоди про передачу коштів позики відправлено на доопрацювання комунальною комісією, яке відбудеться вранці 20 вересня. В разі підтримання вищезазначених питань членами комісії, вони також будуть винесені на розгляд позачергової сесії.

Нагадаємо, 20 вересня відбудеться ХХVІІІ позачергова сесія Херсонської обласної ради VІІ скликання. Початок засідання о 10:00.