Прикордонники виявили наркотики з окупованного Криму

6 лет назад 0

Прикордонники продовжують активні заходи щодо виявлення в контрольних пунктах на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим заборонених предметів та матеріалів.

Вчора, прикордонники Херсонського загону в контрольному пункті "Чаплинка" у мешканця Херсонщини виявили канабіс. Громадянин прямував з окупованого Криму на транспортному засобі " Wolksvagen ", в ході огляду якого прикордонники спільно з представниками ДФС знайшли речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження. За зовнішніми ознаками канабіс знаходився в верхній ніші для документів в згортку газети. Вага виявленої "травички" скала близько 15 грамів.

Встановленим порядком виявлену речовину прикордонники передали представникам Національної поліції для проведення експертизи та прийняття відповідного правового рішення. Крім того, направили їм повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

АЗОВО-ЧЕРНОМОРСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ