Прикордонники затримали декількох порушників порядку в’їзду

6 лет назад 0

Військовослужбовці Бердянського загону у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» продовжують виявляти осіб, які порушують порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію Крим.

Так, сьогодні із окупованого півострову до контрольного пункту «Чонгар» на автомобілі марки «Daewoo» прибув наш співвітчизник, який направлявся із Краснодарського краю РФ в Запорізьку область. Під час перевірки документів українця,прикордонники встановили, що на тимчасово окуповану територію він потрапив через пункт пропуску Крим, функціонування якого тимчасово припинено.

За порушення порядку в’їзду на анексовану територію та виїзду з неї прикордонники склали на водія адмінпротокол за ст. 204-2 КУпАП, а представники ДФС за порушення статті 477 Митного кодексу України наклали штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Нагадуємо громадянам, що прямувати до ТОТ АР Крим потрібно тільки через материкову частину (через контрольні пункти в’їзду-виїзду «Каланчак», «Чаплинка», «Чонгар»). В інших випадках, прямування через закриті пункти пропуску, це є порушенням.

Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби