Рятувальники Херсонщини долучилися до відправлення гуманітарного вантажу мешканцям м. Авдіївка

6 лет назад 0

Надзвичайно важливо сьогодні бути згуртованими, допомагати один одному у різних сферах життя та ситуаціях. Це стосується не лише окремих громадян, а й структур та організацій.

Так, до керівництва Головного управління ДСНС області звернувся за допомогою обласний благодійний фонд «Мангуст». Ця організація отримала гуманітарну допомогу у вигляді руберойду загальною вагою 20020 кг від Української греко-католицької парафії Св. Миколая в м. Бамберг держави Німеччина. Вантаж прийшов до м. Херсона і виникло питання щодо його зберігання на час розмитнення. З цього приводу благодійникам одразу пішли на зустріч в обласному рятувальному відомстві. На території Аварійно-рятувального загону спецпризначення було виділено приміщення, куди рятувальники розвантажили і перемістили весь будівельний матеріал.

7 листопада за сприяння «Нової пошти» цей гуманітарний вантаж, призначений для проведення ремонтно-будівельних робіт пошкоджених будинків, на безоплатній основі направлено до м. Авдіївка Донецької області.

ГУ ДСНС України у Херсонській області