Рятувальники п’ять разів виїжджали для надання допомоги населенню

5 лет назад 0

12 листопада о 11:58 до Служби порятунку «101» у Херсоні надійшов перший дзвінок з проханням допомогти потрапити у квартиру, де літній людині потребувалась медична допомога. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

На місце події на вул. Перекопська виїхали рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення. Рятувальники через кілька хвилин акуратно за допомогою спецобладнання відкрили двері та передали хворого до карети швидкої.

Другий виклик з аналогічним проханням надійшов о 14:30. Дзвінок поступив з будинку по вул. Дружби м. Нова Каховка. По прибуттю рятувальники відчинили двері, а працівники «Швидкої допомоги» відразу прийняли рішення про госпіталізацію хворого.

Ще один випадок трапився о 15:55 за межами населеного пункту с.м.т. Каланчак. Рятувальникам 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецобладнання та техніки довелось рятувати корову з водойми, яка самостійно не могла вибратись.

Вже 13 листопада о 01:36 працівники аварійно-рятувальної загону спеціального призначення вилучали жінку з технологічного колодязя теплотраси по вул. 49-ї Гвардійської Дивізії Суворовського району та передали її до рук Національної поліції.

Того ж дня о 06:32 до рятувальників 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Каховського району надійшов виклик з проханням вилучити чоловіка з технологічного колодязя теплотраси по вул. Мелітопольська. По прибуттю на місце, вогнеборці встановили драбину та вилучили чоловіка з люку.