Сергей Хлань идет на выборы

5 лет назад 0

Действующий народный депутат Сергей Хлань заявил о своем намерении идти на выборы и заодно подсказал как разорвать круг бедности. Нардеп прямо сказал, что идет на выборы самовыдвиженцем, никаких партий, поскольку именно так можно работать на благо людей.

По большому счету, Сергей Хлань прав, поскольку любой партийный депутат в первую очередь зависит даже не от руководителя партии, а ее спонсора.

Если мы признаем, что Сергей Хлань эффективный депутат, а он привел внушительный перечень своей работы, но будем голосовать против него потому ориентируемся в первую очередь на его партию, мы обрекаем себя на забвение со стороны властей.

Люди ждут депутата который будет работать, вот такой появляется, вот его реальные дела, но… надо голосовать против него потому что он с другой партии.

Но ведь ждем того, кто будет работать! Но голосуем по партийной принадлежности… Чувствуете противоречие? Получается работа не важна, важна партия, т.е. можно не работать, главное пойти от правильной партии? Значит мы всегда будем выбирать самого худшего, но "своего".

Условно своего, потому что он на каждых выборах всегда разный. Сначала был коммунист, потом от Нашей Украины, потом от ПР, потом от БПП, потом от Зе, потом от… Вы ещё удивляетесь уровню жизни?

"Так, я іду на вибори. Так, самовисуванцем. Жодної партії. Реальна політика доволі непогано вчить — ти або в партії і залежиш від партійного керівництва, або ти позапартією і відповідаєш перед своїми виборцями. Тож я обрав залежність від людей. Я ніколи не ховався, не відсижувався в Києві, кожного року проводив десятки зустрічей навіть в віддалених селах, про існування яких мало хто здогадується в Києві. Я завжди був поруч з людьми і дивився їм в очі. Тому мені є що сказати. Про вже 360 мільйонів гривень залучених на округ. Про дорогу до Тавричанки, яку відремонтували вперше за 30 років! Про дитсадок в Чорнянці, який будується з нуля! Про освітлення в Генічеську, Новотроїцьку, а цього року вулиця Сагайдачного буде освітлена і в Каховці. Про нові мінікотельні в садках та школах Генічеська, лікарні В. Рогачику. Про ремонт покрівель, утеплення стін, водопроводи в селах, заміну вікон в дитсадка та школах, лікарнях та ФАПах. Про будівництво п’яти нових (!) амбулаторій в окрузі. Про Іванівський водогін, який несе питну воду для восьми тисяч мешканців іванівського степу. Про Сірогозську Балку, яка насичує водою Сірогозьский район. Про розвиток зрошення, від якого критично залежить наш аграрний сектор, що створює 7 з 10 робочих місць Про те як нам не вірили, як казали, що і Балку, і водогін, і нові вікна в школах обіцяли зробити ВСІ кандидати… І про слова вдячності, коли ми це робили Це — реальні, конкретні справи, які бачило майже кожне село 185 округу. А ще є тисячі невидимих сторонньому оку годин роботи в Парламенті з законопроектами. Там були і про відумерлу спадщину, і антирейдерський, і боротьба проти "соєвих правок", проти водної ренти, щоб збільшило вартість води для аграріїв, про консолідацію земель, який полегшує будівництво зрошувальних мереж, про аграрні кооперативи та родинні ферми, які дають людям роботи на селі. Це була чудова, ефективна робота Попереду в мене ще два найголовніших законопроекту — про Об’єднання водокористувачів, що вдихне друге дихання в зрошення та збільшить зрошувальні землі в десятки разів і законопроект умовною назвою "Степ". Законопроект "Степ" дозволить знизити тарифи на електроенергію в нашому регіоні, бо в селах немає ані газу, ані дров для опалення взимку, а вугілля занадто дороге. Цей законопроект передбачає надання Херсонщині особливого статусу степового регіону з пільгами на електроенергію. Це дійсно важливий законопроект, який народився саме після спілкування з реальними людьми в кожному (!) селі округу! Йду аби продовжити і не дати загубити, що зроблено. Бо підстави для занепокоєння є. Занепокоєння викликає намагання приватизувати меліоративну систему. В 2013 році вже були намагання приватизувати Каховський Магістральний Канал, що ми зупинили своїм першим законом. І ось знову… Тому я приблизно здогадуюсь скільки бруду буде вилито на мене, аби прибрати з дороги — щоб не заважав приватизації серця області. Проте, чи вперше" , — написал у себя на странице facebook Сергей Хлань.