Шахрайство та угони: херсонські правоохоронці повідомили про останні злочини

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 600 звернень, серед яких 95 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 148 адміністративних протоколів, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В Олешківське відділення поліції звернувся 43-річний місцевий житель. Чоловік розповів, шо невідомий проник в гараж, звідки викрав мопед. За даним фактом проводиться перевірка.

В Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома викрала її банківську картку, та зняла з неї гроші у сумі 11000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшла заява від 35-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомий шахрайським шляхом, під приводом продажу велосипеду, заволодів грошима в сумі 13852 грн. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області