«Ще ніколи в житті ми так не залежали від захисників України», — Владислав Мангер привітав Херсонщину з Днем Збройних сил

5 лет назад 0

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер привітав мешканців Херсонщини зі святами — Днем волонтера, який країна відзначала вчора, та Днем Збройних сил України, який святкується сьогодні.

"Ще ніколи в житті ми так не залежали від захисників України, як сьогодні. І ще ніколи в житті ця залежність так не об’єднувала і не надихала нас. Учора ми відзначили День волонтера, сьогодні – День Збройних сил України. Зовсім недарма обидва свята пов’язані. Наша армія починалася силами волонтерів, які виймали з кишень останнє і віддавали на розвиток наших Збройних Сил.
Хлопці й дівчата, ті, хто нині боронять нашу землю, багато кого з вас я знаю особисто – і пишаюся нашим знайомством. У будь-яку мить готовий змінити на бойовому посту кожного з вас, і вважатиму це честю для себе.
Нехай Бог ніколи не залишає вас, а своєю милістю боронить всіх солдатів Батьківщини. Сили, витримки, любові народної, кохання справжнього і всемогутнього, здоров’я кожному з вас!
Бережіть себе. І ми вас берегтимемо"
, — написав Владислав Мангер на своїй сторінці в Facebook.