«Щиро молюся разом з усіма херсонцями за всіх нас та мир в Україні», — голова облради Владислав Мангер

6 лет назад 0

Сьогодні, 18 грудня, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер разом із заступниками Оксаною Рукавішніковою і Віталієм Булюком доєдналися до спільної молитви за мир та єдність в Україні. Окремо очільники області, представники різних конфесій, керівники всіх структур, учасники АТО, спортсмени та активні городяни молилися за Херсонщину.



«Ми робимо все можливе, аби Херсонська область квітла і міцніла, розвивалася та була успішною. Проте не варто забувати: всі ми під Богом ходимо, і все в цьому світі – у руках Господніх. Я глибоко переконаний, що коли люди гуртуються задля великої мети, разом просять у Бога за мир на власній землі, а собі – сили на здійснення добрих справ, висока мета досягається скоріше. Щиро зичу Херсонщині процвітання та благополуччя, щиро молюся разом з усіма херсонцями за всіх нас та мир в Україні», – сказав Владислав Мангер.

Протягом заходу для присутніх лунали тематичні пісні, виступали професійні та аматорські колективи. Кожен із присутніх мав можливість відкрито прочитати молитву, попросивши милості Божої для кожної зі сфер життєдіяльності нашої області. Наостанок голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв зазначив, що подібні молитовні сніданки стануть на Херсонщині доброю традицією.