Школярі провели благодійну акцію «Діти дітям»

7 лет назад 0

Подякувати малятам за добрі справи до НВК №7 завітала начальник служби у справах дітей Лілія Лісовик. Маленькі вихованці закладу дізналися про те, наскільки важливі та необхідні зібрані ними речі дітям, у яких немає батьків, або батьки не виконують належним чином свої обов’язки. В свою чергу маленькі благодійники розповіли як разом з батьками збирали речі і віддавали найулюбленіші іграшки, щоб допомогти іншим дітям. Директор навчально-виховного комплексу №7 Інна Поперечнюк розповідає, що на базі навчально-виховного комплексу №7 дітей розвивають творчо, розумово, дбають про фізичне здоров’я дітей та спортивне виховання, але завжди пам’ятають про те, що, в першу чергу, діти повинні вміти допомагати іншим, бути милосердними та хотіти робити добро.

Зібрані речі малеча самостійно вантажили до автомобілю і раділи, що таку добру справу зроблено спільно. Незабаром служба у справах дітей Дніпровського району передасть речі до дитячого відділення КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського», де перебувають покинуті малюки, або малюки з неблагополучний сімей, до Херсонського обласного будинку дитини та дітям, які опинились у складних життєвих обставинах.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність педагогічному колективу, вихованцям та їх батькам та особисто директору навчально-виховного комплексу №7 Поперечнюк Інні Вікторівні за небайдуже ставлення, моральне виховання дітей та надану допомогу.

Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради