Ситуація на автошляхах області перебуває на контролі керівництва поліції Херсонщини

6 лет назад 0

Погіршення погодних умов на Херсонщині місцями призвело до ускладнень в дорожній обстановці. Перевірити наявну ситуацію на автодорогах виїхав заступник начальника обласного главку поліції Олександр Анохін.

В зв’язку з погіршенням погодних умов увага керівництва обласного главку поліції та територіальних підрозділів приділена контролю за станом доріг та вулиць. Вчора опівдні в ситуаційний центр Головного управління Національної поліції області надійшла інформація про затор транспортних засобів на ділянці автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Перевірити ситуацію на автодорозі терміново виїхали заступник начальника поліції Херсонщини Олександр Анохін та начальник управління превентивної діяльності ГУНП Олег Ярошак.

В районі 312 кілометра автодороги утворився затор із приблизно 45 транспортних засобів. Сніжні перемети утворили кучугури і проїзд транспорту значно ускладнився. В одному з кучугурів забуксував рейсовий мікроавтобус сполученням Херсон – Стрілкове (Генічеський р-н). В салоні перебували 11 пасажирів, серед яких були двоє дітей.

Олександр Анохін забрав дітей грітися до службового автомобіля. Олег Ярошак та поліцейські сектору реагування патрульної поліції Каховського відділу поліції разом із пасажирами розчистили сніг. Мікроавтобус виїхав із кучугура та продовжив рух за маршрутом.

Відділ комунікації поліції Херсонської області