Скадовським поліцейським знадобилось 30 хвилин, щоб заспокоїти схвильовану мати двох дітей

4 года назад 0

Учора близько 14:15 в Скадовське відділення поліції зателефонувала стурбована жінка. Мешканка с. Новоросійське розповіла, що 2 години тому відправила свого 14-річного сина в дитячий садок за 5-річною сестричкою. Однак діти досі додому не прийшли. За вказаною адресою терміново виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування районного відділення поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, через 20 хвилин поліцейські приїхали в населений пункт і ще через 10 – вже повернули дітей додому. Правоохоронці побачили їх на одній із вулиць села, де малолітні грались в компанії друзів і не здогадувалися, що їх матуся не знаходить собі місця.

З дітьми та матір’ю працівники поліції провели виховну бесіду. Діти пообіцяли в майбутньому не затримуватися на вулиці без попередження рідних. Загалом з початку цього року ювенальні поліцейські відшукали 68 дітей, 66 з яких – упродовж однієї доби.