Спеціалісти криміналістичного центру МВС України провели семінар

6 лет назад 0

Спеціалісти Херсонського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України провели науково-практичний семінар для курсантів Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ. Його метою стало підвищення професійного рівня майбутніх працівників поліції.

На початку зустрічі директор Центру Павло Сакал розповів курсантам про види експертиз, специфіку роботи НДЕКЦ та акцентував, що колектив злагоджено працює вже багато років, працівники мають професійний досвід роботи за кожним конкретним напрямком експертної діяльності.Курсантам провели екскурсію по будівлі Херсонського НДЕКЦ, де кожен зі спеціалістів ознайомив молодь зі специфікою своєї роботи та показав лабораторії, де проводяться різноманітні види досліджень.

Під час семінару експерти продемонстрували майбутнім поліцейським, як слід застосовувати теоретичні знання на практиці. Учасники семінару спостерігали за проведенням огляду місця події, виявленням та фіксацією слідів злочину, вилученням різних предметів.

По завершенню екскурсії курсанти висловили своє захоплення професійністю та ерудованістю експертів, відмітили комфортні умови праці, а також висловили переконання, що за кілька років обов’язково поповнять експертний колектив.

Відділ комунікації поліції Херсонської області