Співпраця з органами місцевого самоврядування щодо легалізації зайнятості населення

6 лет назад 0

З метою забезпечення прав застрахованих осіб в пенсійному страхуванні, зростання фонду оплати праці та підвищення рівня заробітної плати працюючих у 2018 році управлінням Пенсійного фонду продовжується взаємодія з органами місцевого самоврядування з питань дотримання законодавства про працю та підвищення рівня оплати.

Так, 23 травня 2018 року на черговому засіданні постійної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Суворовської районної у місті Херсоні ради за участю представника управління Фонду заслухано 8 роботодавців, наймані працівники яких отримали заробітну плату в розмірах менших за мінімальну.

В черговий раз звертаємося до громадян та працівників!

Пам’ятайте, легалізація заробітної плати – запорука стабільного майбутнього кожного. Отримуючи заробітну плату в «конвертах», ви маєте забезпечене сьогодення, але ризикуєте своїм майбутнім. Кожна гривня єдиного внеску із заробітної плати, що надійде до бюджету, вплине на забезпечення вашої гідної пенсії.