Спортивно-оздоровчий комплекс «Динамо» буде добудовано

6 лет назад 0

З цього приводу з робочим візитом відвідав Херсонщину перший заступник голови Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України Віктор Корж.

Насамперед, він вкотре оглянув об’єкт незавершеного будівництва спортивно-оздоровчого комплексу «Динамо» та зустрівся з обласною владою для обговорення зазначеного питання. Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму, де сторони підтверджують готовність співпрацювати у вирішенні питань розвитку створення ефективної інфраструктури шляхом удосконалення та реконструкції спортивних споруд недобудованого плавального басейну розташованого у місті Херсоні по вул. Перекопська, 4.

За словами заступника голови облдержадміністрації Андрія Балоня сьогодні відбулася важлива подія для майбутнього розвитку спорту в області, зокрема відновлення спортивного комплексу ФСТ «Динамо», яке вже протягом кількох десятиліть в занедбаному стані, де завершена лише перша черга будівництва.

«Є великі перспективи того, що цей комплекс буде завершено спільними зусиллями місцевої влади, облдержадміністрації, облради та ФСТ «Динамо». Буде розроблено спільний механізм, вишукаємо кошти з різних джерел фінансування, зокрема з обласного бюджету та фонду державного регіонального розвитку за для того, щоб далі розвиток спорту в області мав прогрес і ми змогли виховувати наших майбутніх чемпіонів України», — наголосив Андрій Балонь.    

Обласна державна адміністрація сприяє виділенню коштів для фінансування реконструкції зазначеного спортивно-оздоровчого комплексу плавального басейну за рахунок коштів обласного бюджету, державного фонду регіонального розвитку та інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

У свою чергу, обласна рада розгляне на черговій сесії рішення про прийняття спортивно-оздоровчого комплексу до спільної власності територіальних громад Херсонської області передадуть його на баланс (в оперативне управління) КП «Палац спорту», який в подальшому забезпечуватиме реконструкцію вказаного об’єкту.

Херсонська облдержадміністрація