Страхувальники Херсонщини сплатили 3 мільярди гривень ЄСВ

4 года назад 0

Впродовж січня — вересня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Херсонській області склали 2999,9 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Половину з них або 1500,7 млн грн. сплатили страхувальники обласного центру. У порівнянні з таким же періодом минулого року надходження ЄСВ зросли в 1,2 рази або на 482,2 млн гривень.

Найбільш активно ЄСВ сплачували роботодавці та підприємці, які перебувають на обліку в Херсонському управлінні. Вони спрямували на соціальні видатки 2005,2 млн гривень. Платники Новокаховського управління перерахували 751,6 млн. грн. ЄСВ, Генічеського управління — 243,2 млн грн. єдиного внеску.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам Херсонщини гарантується право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.