Таксисти — нелегали «заробили» штраф 17000 гривень

7 лет назад 0

Спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області продовжують активну роботу щодо незаконної діяльності службами таксі Херсона з використанням автотранспортних засобів з іноземною реєстрацією без державної реєстрації та без отримання дозвільних документів.

Цього разу завдяки злагодженій взаємодії працівників оперативного управління та фахівців управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Херсонській області, співробітників Херсонської митниці ДФС та за сприяння Управління Патрульної поліції в м.Херсоні, встановлено двох порушників — водіїв однієї з відомих служб таксі.

За результатами перевірки працівниками Головного управління ДФС у Херсонській відносно водіїв складено два протоколи про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Також співробітниками Національної поліції Херсонської області та Херсонської митниці ДФС складено матеріали за встановленими правопорушеннями відповідно до їх компетенції.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області