Традиційний новорічний карнавал від «Центр Херсон»

5 лет назад 0

Компанія " Центр Херсон"  шанує сімейні традиції і щорічно організовує сімейне свято — Дитячий новорічний карнавал — для клієнтівз діточками.

Зустріч Діда Мороза у офіційного дилера BMW та Renault компанії "Центр Херсон"  відбулася 27 грудня. Свято відвідали понад 500 друзів автосалонів " Центр Херсон".

Дітей чекала справжня подорож у казку, де принцеса тролів Розочка шукала нові ідеї та розваги для свого народу. Одного разу вона почула про найчарівніше свято, що люблять усі діти і дорослі. Щоб дізнатися більше про нього, Розочка разом з дітками відправляється на поверхню землі (аджевсі знають, що тролі живуть під землею). Там вона зустрічає … Новий рік.

Маленьких гостей свята розважали справжні герої сучасних дитячих мультфільмів – Літл Поні, Аліса в країні чудес, Трансформер та символ 2019 р. – свинка Пепа. Малюки гралися з веселими героями, фотографувалися з ними та отримали моментальне фото в подарунок.

У цей день дітлахи порадували різнимин оворічними костюмами. Буквально за одну годину весь автоцентр поринув у казкову феєрію свята. За допомогою чарівногоаквагримумалюки стали схожими на улюблених героїв.

"Ми дуже вдячні компанії «Центр Херсон» за створення такої затишної та новорічної атмосфери в автосалоні. Ця передноворічна традиція піднімає настрій не тільки моєму синові, а й мені", — коментує Світлана, мама Ігоря.

І улюблена розвага для малят – залишати кольорові відбитки на автомобілі. Де б ще так побавитися?

Дорослим також приділили увагу, для них був організований фуршет зі святковими келихами шампанського.

Всі грали, пригощалися смачними ласощами та отримали подарунки. Домовилися відвідувати свята автосалонів " Центр Херсон", вірити в чудеса і добро і, звичайно, всім разом дружити.

Ось уже 4 роки як "Центр Херсон" проводить Дитячий Новорічний карнавал для улюблених клієнтів, дарує теплі спогади і тільки позитивні емоції. Станьте і Ви щасливою частиною родини «Центр Херсон»!

* Довідка. ТОВ «Центр Херсон» об'єднує в собі:

— Автосалони: BMW (www.bmw.ks.ua), RENAULT (www.renault.ks.ua);

— Автосалон автомобілів з пробігом GoodAuto (www.trade-in.ks.ua);

— Центр активного відпочинку BRP;

— BOSCH SERVICE (www.bosch.ks.ua);

— Центр кузовного ремонту (www.kr.ks.ua);

— Автомобільну комплексну мийку, цілодобовий шиномонтаж.

«Центр Херсон» — це автомобільний комплекс, створений спеціально для того, щоб надати повний спектр автомобільних послуг і товарів: від покупки нової батарейки до покупки автомобіля, від підкачки шин до ремонту двигуна.

«Центр Херсон» — це центр вирішення будь-яких питань, пов'язаних з автомобілями, і не тільки!

Чекаємо Вас за адресою:

м. Херсон, Миколаївське шосе, 54

Тел .: +38 (050) 318 6001