Туристичний сезон в області розпочнеться 30 квітня

6 лет назад 0

30 квітня на Херсонщині стартує курортно-туристичний сезон. Вже третій рік поспіль він починається у селі Республіканець Бериславського району на території «Кам’янської Січі», де відбуваються урочисті заходи з нагоди річниці її заснування та вшанування пам’яті кошового отамана Кості Гордієнка. У програмі планується змагання з кросфіту, спортивні змагання «Козацький гарт», виступ кінного театру з Хортиці, презентація туристичних маршрутів Херсонщини, фестиваль «Кварта», концертні програми, фестиваль вуличної їжі, козацькі розваги та ще багато іншого.

Цього року на захід очікують близько 10 тис. людей, які першого дня 30 квітня зможуть відвідати урочисте відкриття заходу біля пам’ятника козакам та хреста Костя Гордієнко з підняттям прапору та офіційними промовами. Після чого на усіх чекають показові виступи військових ЗСУ та шоу авіації.

Можливість презентувати свій туристичний потенціал буде у всіх районів області, які представлять унікальні туристичні маршрути для мешканців Херсонщини та гостей заходу.

Херсонська ОДА