Юрій Одарченко: Уряд повинен понести відповідальність за зрив опалювального сезону

5 лет назад 0

«Батьківщина» вимагатиме відставки прем’єр-міністра Володимира Гройсмана у разі невирішення питання подачі тепла по всій країні, зокрема у місті Херсоні. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Юрій Одарченко.

«Керівництво Херсонської ТЕЦ радить головам ОСББ злити воду з систем теплопостачання. Тобто подача тепла у Херсоні затягується на невизначений термін. Неподання тепла у школи, заклади охорони здоров’я та культури, будинки міста – пряма відповідальність керівництва держави» , — сказав Юрій Одарченко.

«Батьківщина» вкрай обурена діями Нафтогазу, який вибірково вирішує питання газопостачання для забезпечення опалювального сезону по всій країні. Підприємства-тепломагістралі Києва, Харкова, Одеси, Львова, незважаючи на існування величезних заборгованостей, мають можливості для вирішення проблеми постачання газу.

Народний депутат від «Батьківщини» заявив: у разі неподання тепла протягом трьох діб «Батьківщина» ставитиме питання про відставку прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, який повинен понести персональну відповідальність за зрив опалювального сезону через непідготовленість Херсонської ТЕЦ.