Ювенальні поліцейські Херсонщини інформують щодо термінового повідомлення поліції про зникнення дитини

4 года назад 0

Ювенальні поліцейські звертаються до громадян: якщо зникла дитина — не гайте часу та одразу звертайтеся до поліції! Самостійні пошуки, як правило, не приводять до результатів, а дитина може потрапити у біду.

«Шановні батьки! Велике прохання контролювати місцезнаходження ваших дітей, їх коло спілкування у школі, на вулиці та у соцмережах. Якщо ваша дитина вчасно не з’явилася вдома та не виходить на зв’язок, негайно звертайтеся до поліції. Оперативність рідних суттєво збільшує шанси швидкого встановлення місцезнаходження зниклої дитини і вберегти її від біди» , — зазначив т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов.

Також поліція звертається до усіх громадян! Якщо ви помітили на вулиці чи в іншому місці дитину, яка явно перебуває без супроводу дорослих, виглядає розгубленою чи стурбованою, поцікавтеся, де її батьки і чи вона не заблукала. Якщо у вас є підозри, що дитина втекла з дому чи загубилася, не будьте байдужими та якомога скоріше звертайтеся до найближчого відділу поліції або за номером «102».

Відділ комунікації поліції Херсонської області