Ювенальні поліцейські нагадують працівникам торгівлі про заборону продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок

4 года назад 0

У Високопільському та Бериславському районах ювенальні поліцейські провели профілактичні рейди торгівельними закладами під назвою «Відповідальність починається з мене». Заходи направлені на недопустимість продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інспектори провели роз'яснювальну роботу з працівниками закладів торгівлі. Власникам та продавцям нагадали про адміністративну відповідальність за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюнових виробів, що тягне за собою накладення штрафу від 1700 до 6800 гривень, а в майбутньому може призвести до позбавлення ліценції на продаж підакцизних товарів.

— Ювенальні поліцейські вручили продавцям спеціальні наліпки «Відповідальність починається з мене», які тепер будуть знаходитись біля прилавків магазину. Ми дякуємо продавцям за те, що з розумінням поставилися до цієї ініціативи та підтримали боротьбу з продажем неповнолітнім спиртного і тютюну, — зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько.