Ювенальні поліцейські перевірили родини, які перебувають у складних життєвих обставинах

4 года назад 0

Працівники ювенальної превенції поліції області спільно зі службою у справах дітей постійно відвідують неблагонадійні родини. Сьогодні інспектори провели рейд у Високопільському районі, де перевірили умови проживання дітей в сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Перевіряючі оглянули санітарно-гігієнічні умови, наявність вдома продуктів харчування та шкільної канцелярії. Поліцейські поспілкувались з дітьми та переконались, що вони нагодовані, мають власний одяг та спальне місце.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослава Шанька, в ході перевірки поліцейські побачили, що у більшості родин батьки намагаються виправити ситуацію та створюють сприятливі умови для життя дітей. Всього ж з початку року ювенали склали 80 протоколів за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.