Ювенальні поліцейські перевірили умови проживання дітей у неблагонадійних родинах

5 лет назад 0

В одному з сіл Білозерського району працівники відділу ювенальної превенції обласного главку поліції, ювенальні поліцейські Білозерського відділення поліції спільно зі службою у справах дітей та районною виконавчою службою перевірили умови проживання дітей у родинах, які опинились у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

— Ми відвідали 5 родин і за результатами перевірки у двох сім’ях на батьків, які ведуть антисоціальний спосіб життя і погано доглядають за дітьми, складені адміністративні матеріали, — повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. — Двох хлопчиків 4-х і 5-ти років ми вилучили з родини та помістили у центр соціально-психологічної реабілітації дітей, вирішується питання про позбавлення їх батьків прав на дітей.

З усіма батьками поліцейські провели профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, забезпечення відповідних санітарно-гігієнічних умов та створення належних умов для повноцінного розвитку дітей.