В Херсоні небайдужий чоловік допоміг поліцейським розшукати школяра, який втік з дому

6 лет назад 0

У поліцію звернулася бабуся 16-річного хлопця, яка виховує його сама. Вона повідомила, що онук пішов з дому у Корабельному районі і не повернувся, на телефонні дзвінки не відповідає. Хлопець і раніше залишав місце проживання.

Працівники відділу ювенальної превенції провели ряд заходів, направлених на встановлення місцезнаходження неповнолітнього, перевірили розважальні місця, торгівельні заклади, опитали друзів хлопця.

Як повідомила начальник відділу ювенальної превенції Тетяна Пшонь, наступного дня після звернення бабусі у поліцію зателефонував адміністратор інтернет-кафе. Чоловік розповів, що за комп’ютером сидить хлопець, схожий на зниклого. На місце виїхали працівники поліції. Цей неповнолітній відвідувач інтернет-кафе і виявився розшукуваним.

З хлопцем усе добре, зараз він перебуває у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.Поліція звертається до усіх громадян! Якщо ви помітили на вулиці чи в іншому місці дитину, яка явно перебуває без супроводу дорослих, виглядає розгубленою чи стурбованою, поцікавтеся, де її батьки і чи вона не заблукала. Якщо у вас є підозри, що дитина втекла з дому чи загубилася, не будьте байдужими та якомога скоріше звертайтеся до найближчого відділу поліції або за номером «102».

Відділ комунікації поліції Херсонської області