В Херсоні поліцейські виявили зброю та наркотики в місцевого жителя

6 лет назад 0

Дніпровського відділення поліції отримали інформацію, що 34-річний херсонець може зберігати у себе вдома зброю та наркотики. За вказаною адресою поліцейські провели санкціонований обшук. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В квартирі 34-річного херсонця оперативники виявили та вилучили предмет, схожий на травматичний пістолет, споряджений магазином з 10 патронами. Також поліцейські знайшли один згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, два згортки з речовиною зеленого кольору та шприц з коричневою рідиною. Чоловік пояснив, що наркотики зберігає для власного вживання, а пістолет знайшов на вулиці та залишив у себе для самозахисту. Усе вилучене та направлено на дослідження.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч.1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Підозрюваному може загрожувати до 8 років позбавлення волі.