В Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у скоєнні розбійного нападу і грабежу

6 лет назад 0

Вночі у поліцію звернувся 46-річний чоловік. Він повідомив, що в Херсоні по вул.Привокзальна невідомий відібрав у нього мобільний телефон. За прикметами патрульні поліцейські затримали підозрюваного. Потерпілий упізнав зловмисника, у нього вилучили мобільний телефон заявника.

У Херсонському відділі поліції встановили особу затриманого. Ним виявив ся 33-річний житель Каланчацького району. Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що затриманий два дні тому скоїв розбійний напад на будинок пенсіонерки у смт Каланчак. Чолові проник в будинок своєї 82-річної сусідки, завдав їй тілесні ушкодження, після чого забрав телевізор і втік. Телевізор він продав, а сам поїхав у Херсон. Поліцейські вилучили телевізор.

Наразі потерпіла жінка перебуває в лікарні з діагнозом: черепно-мозкова травма, перелом ключиці. Її стан тяжкий.

Як повідомив начальник слідчого відділу Херсонського відділу поліції Андрій Коршун, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій».

Відділ комунікації поліції Херсонської області