В Херсоні поліцейські затримали чоловіка за скоєння замаху на життя рідного брата

6 лет назад 0

На пустирі у Корабельному районі перехожі виявили непритомного чоловіка з численними ранами на голові. Чоловіка доставили в лікарню, де у нього діагностували проникаюче поранення черепа та крововилив. Стан його здоров’я тяжкий. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області. 

Працівники поліції встановили особу потерпілого. Ним виявився 45-річний херсонець, який зловживає спиртними напоями. Поліцейські з’ясували, що востаннє потерпілого бачили в компанії його 36-річного брата, коли чоловіки на пустирі вживали спиртні напої. Молодшого брата поліцейські опитали. Він пояснив, що під час розпивання алкоголю у нього з братом виникла сварка, причини якої він не пам’ятає. В ході конфлікту молодший брат бив старшого по голові, а коли той втратив свідомість, молодший злякався і втік.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України Відкрите кримінальне провадження за ст.15 КК України «Замах на злочин» та ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».