В Херсоні пройшла презентація соціальних проектів

6 лет назад 0

14 грудня 2017 року в місті Херсоні в приміщені Херсонського державного аграрного університету відбулась презентація проектів – локальних ініціатив учасників проекту «Спільними зусиллями ВПО та громади: сприяння інтеграції ВПО з числа молоді в нові громади». В рамках даного заходу були представлені ініціативи та проекти, розроблені та реалізовані учасниками в місті Херсоні.

Учасники заходу ділились досвідом реалізації проектів від ідеї до її втілення, про активне залучення до реалізації різних зацікавлених сторін та про результати роботи. Презентація була інтерактивною, пізнавальною та цікавою. Метою проекту є сприяння інтеграції ВПО з числа молоді у нові громади шляхом реалізація спільних проектів за участю ВПО і місцевої громади.

Завдяки проекту учасники отримали досвід у виконанні власних проектів. Сприяли адаптації студентів з числа ВПО в нові умови, згуртування студентів навколо спільних інтересів у невимушеній обстановці за допомогою інтерактивних ігор, проведенні тренінгів, семінарів, круглих столів. Реалізація проектів надала можливість до налагодження спільних ініціатив між студентською молоддю та ВПО, щодо подальшого об'єднання в молодіжні товариства, організації та подальшу реалізацію спільних молодіжних проектів.